Tuuli on viettelevä kaunotar – pysäyttävässä Halloween-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Tuuli oli taannoin mukana Selviytyjät-tuotantokaudella kilpailemassa Karbialla sijaitsevalla saarella selviytymisestä. Putoamisen jälkeen Tuuli pääsi nauttimaan hotellin uima-altaasta ja hyvästä ruoasta. Nyt vuorossa on jälleen Suomessa ikuistettuja somekuvia.

Popkaunotar poseeraa Halloween-viikonlopun kuvaparissaan parvekkeella punaisessa asussa, jossa hän muistuttaa varsinaista viettelijätärtä. Taannoin Tuuli esiteli sosiaalisessa mediassa karvoitustaan ja kertoi kasvattaneensa itselleen Selviytyjät-kuvauksissa ensimmäisen kerran kainalokarvat. Hänen suhtautumisensa niihin on yllättänyt monet.

– En muista et oisin koskaan menny paria päivää pidempään sheivaamatta ja siks tää olikin super mielenkiintonen kokemus! huomasin nopeesti, että mua ei todellakaan haittaa nää karvat ja oikeestaan jopa viihdyn niiden kanssa. selviytyjissäkin oli tosiaan mahdollisuus sheivata, mutta mä päätin että haluun haastaa itseäni ja elää hetken aikaa täysin luonnollisessa tilassa, Tuuli kirjoitti.