Suhdekohu: Kim Kardashian ja Pete Davidson bongattiin käsikkäin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alkuvuodesta Kanye Westistä eronnut Kim Kardashian on uusien suhdehuhujen keskiössä. 41-vuotias tähti on yhdistetty Saturday Night Live -sarjasta tunnettuun 27-vuotiaaseen koomikko Pete Davidsoniin.

Huhut saivat alkunsa Kardashianin ja Davidsonin vietettyä aikaa yhdessä aikaa Kaliforniassa. Kaksikko nähtiin pitelemässä toisiaan kädestä Buena Parkissa sijaitsevassa halloween-kummitusjunassa. Tähdet ovat myös suudelleet, joskin tiettävästi vain Saturday Night Live -sarjan sketsissä.

People-lehden anonyymin lähteen mukaan Davidson ja Kardashian ovat kuitenkin vain ystäviä, jotka viettävät aikaa samoissa piireissä. Pete Davidson on seurustellut muun muassa Ariana Granden ja Kate Beckinsalen ja Bridgerton-tähti Phoebe Dynevorin kanssa kanssa. Kim Kardashian on puolestaan viettänyt sinkkuelämää avioeronsa jälkeen.