Missä on musta kuvan Volvo? Poliisi kaipaa yleisön apua

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi pyytää havaintoja Lapinjärveltä anastetusta Volvosta, jota on todennäköisesti käytetty myös DNA-liikkeeseen kohdistuneessa törkeässä varkaudessa 28. syyskuuta. Volvo varastettiin autoliikkeestä.

Rekisterinumerolla GJU-182 oleva musta Volvo XC60 anastettiin Lapinjärveltä autoliikkeestä 28. syyskuuta yöllä yhden aikaan. Todennäköisesti samaa autoa käytettiin samana yönä puoli neljän aikaan Lahden Karisma liikekeskuksessa DNA-liikkeeseen kohdistuneessa törkeässä varkaudessa.

Teoista epäiltynä on vangittuna useampi 25-39-vuotias ulkomaalainen mies. Esitutkinnassa saatujen tietojen perusteella tekijät hylkäsivät auton Lahden ja Järvenpään välille. Karttakuvassa havainnoillistettu mahdollista aluetta, jonne auton hylätty. Anastettua Volvoa ei ole poliisin etsinnöissä löytynyt, joten poliisi pyytää yleisöltä apua auton löytymiseksi. Mahdolliset havainnot autosta voi laittaa sähköpostitse vihjeet.hame@poliisi.fi tai soittamalla puhelinnumeroon 0295 414 222.