Yllätys Big Brother -talossa tänään – lähteekö joku asukkaista vaihtoon?

Big Brother · Terhi Piiroinen

Big Brother Suomi -ohjelmassa nähdään tänään yksi kauden ikimuistoisimmista jaksoista. Taloon uudestaan sisään päästetty Minna joutuu poistumaan talosta. Ohjelmaa juontava Alma Hätönen paljasti eilen, että hän ei ole ainoa laukkunsa pakkaava BB-asukas.

– Huomenna isoveli koettelee asukkaiden sykkeitä kunnolla, kun Minna lähtee talosta. Luvassa on aikamoinen pommi asukkaiden keskiviikkoiltaan. Minna ei ole ainoa asukas, jonka matkalaukku huomenna pakataan, Alma lupasi eilen Big Brotherin lähetyksessä.

Nyt fanit spekuloivat syytä laukkujen pakkaamiseen. Osa uskoo, että joku tai jotkut asukkaista pääsee niin sanotusti vaihtoon toisen maan Big Brother -kilpailijan kanssa. Tällä hetkellä Big Brotheria kuvataan Staran saamien tietojen mukaan ainakin Albaniassa, Australiassa, Kreikassa, Intiassa, Italiassa, Filippiineillä, Portugalissa, Espanjassa ja Yhdysvalloissa.