Tori Spelling valmistelee avioeroa – mitta tuli viimein täyteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Tori Spelling tunnetaan erityisesti roolistaan 1990-luvun suosikkisarjassa Beverly Hills 90210. Naisen avioliitto Dermot McDermottin kanssa on jo pitkään rakoillut, ja nyt pari hakee avioeroa. Hän haluaa ensin varmistaa, että on taloudellisesti sellaisessa tilanteessa, että pärjää omillaan.

– Avioliitto on ohi, ja on ollut sitä jo pitkään. Tori on tavanut lakimiehiöön ja suunnittelee avioerohakemuksen täyttämistä hyvin pian. Hän yrittää selvittää kaiken valmiiksi ja varmistaa, että on ensin taloudellisesti ok, E! Newsille on kerrottu.

Tori Spellingillä ja Dean McDermottilla on viisi lasta, joiden vuoksi he ovat yrittäneet pysyä yhdessä. Lapset ovat 14-vuotias Liam, 13-vuotias Stella, kymmenenvuotias Hattie, yhdeksänvuotias Finn ja neljävuotias Beau. Tori Spellingin historiassa on ollut lukuisia kohuotsikoita taloussotkuista ja ulkonäköön liittyvistä skandaaleista.