Ryöstäjä rysän päältä kiinni – hämmentävä moka narautti

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pankkiryöstäjä on jäänyt kiinni Yhdysvalloissa harvinaisen huonon harkintakyvyn vuoksi. Hän ei haaskannut aikaa tallettaakseen ryöstösaaliin tililleen, vaan teki sen heti rikoksen jälkeen.

44-vuotias McRoberts Williams asteli Delawaren Wilmingtonissa sijatsevaan Wells Fargo -pankkiin lauantaiaamuna. Hän vaati pankkivirkailijalta rahoja tälle antamassaan uhkausviestissä. Virkailija suostui ryöstäjän vaatimukseen ja luovutti hänelle summan, jota ei ole paljastettu julkisuuteen.

Williams suuntasi teon jälkeen suoraan pankin ulkopuolella sijaitsevalle automaatille tallettaakseen ryöstösaaliinsa. Talletuksen jälkeen mies yritti paeta paikalta, mutta joutui nopeasti paikalle hälytettyjen poliisien pidättämäksi. Williamsia syytetään viranomaisten tiedotteen mukaan toisen asteen ryöstöstä.