WhatsApp kaatunut monilla iPhonen käyttäjillä

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pikaviestisovellus WhatsAppissa on ilmennyt maailmanlaajuisia toimintahäiriöitä. Monet iPhone-käyttäjät ovat törmänneet ongelmiin yrittäessään käyttää suosittua sovellusta. Käyttäjien raporttien mukaan WhatsApp-sovellus kaatuu nopeasti sen jälkeen, kun se avataan.

Näin ollen viestien lähettäminen ja vastaanottaminen on mahdotonta. Ongelma vaikuttaa koskevan WhatsAppin ja iOS-käyttöjärjestelmän eri sovellusversioiden käyttäjiä. WhatsApp-ongelmasta uutisoi muun muassa 9to5Mac-sivusto. Se ei vaikuta koskevan sovelluksen Android-käyttäjiä.

Sovellus toimii moitteetta myös osalla iPhone-käyttäjiä. Ongelman syy ei ole toistaiseksi tiedossa. Siihen ei ole keskiviikon puoleen päivään mennessä löydetty myöskään ratkaisua.