Mikä biksukaunotar! Poptähti Dua Lipa herutteli pihamaallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetkeen suosituimpiin nuoremman polven poptähtiin lukeutuva Dua Lipa saapuu ensi kesänä Suomeen. 26-vuotias brittiläinen laulaja-lauluntekijä esiintyy Helsingin Hartwall-areenalla 23. kesäkuuta 2022. Konsertti on osa Dua Lipan Future Nostalgia -kiertuetta.

Nyt lukuisista hiteistään tunnettu Dua Lipa on poseerannut pihamaalla valkoisissa biksuissa ja karvaisista talvikengissä. Kuvasarjassa hän esittelee auliisti myös pakaroitaan, mutta syytä rohkeaan kuvaussessioon ei ole tiedossa. Fanit tuskin panevat sitä kuitenkaan pahakseen.

Dua Lipa on muutamassa vuodessa saavuttanut maailmanlaajuista menestystä ja voittanut muun muassa kolme Grammy-palkintoa. Tähden tuorein albumi on vuonna 2020 ilmestynyt discovaikutteinen Future Nostalgia.