Jackassin Steve-O perustaa aikuisviihdesivuston

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jackass-ryhmästä ja rämäpäisistä tempauksistaan tunnettu Steve-O on tehnyt yllättävän aluevaltauksen. Hän on perustamassa uutta Steve-O Raw -sivustoa, jonka sisältö ei sovellu alaikäisille. Alle 18-vuotiailta kielletyllä verkkosivustolla Steve-O nähdään muun muassa alastomana ja aktien parissa. Steve-O:n mukaan se, onko sivusto varsinainen aikuisviihdesivusto, riippuu katsojien määritelmästä.

– Sivustolla julkaistaan kaikki minun epäsiveellinen ja sensuroimaton materiaalini, jota on paljon, kuvaili Steve-O Page Six -lehdelle.

Steve-O:n mukaan hän päätti perustaa sivuston kyllästyttyään sensuuriin sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina suosiotaan nostanut OnlyFans ei puolestaan ollut hänelle vaihtoehto, sillä julkaisuista pitää maksaa erikseen, eikä tarjolla ole livestream-mahdollisuutta. Kuukausijäsenyys Steve-O Raw -sivustolle maksaa 9,99 dollaria.