Hollywood-tähti Alicia Wittin vanhemmat menehtyivät oudoissa olosuhteissa – syytä tutkitaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Twin Peaks ja Orange is the New Black -sarjoista tunnettua näyttelijä Alicia Wittiä on kohdannut tragedia. 46-vuotiaan tähden vanhemmat löydettiin kuolleina oudoissa olosuhteissa.

Alicia Witt ei ollut kuullut Yhdysvaltojen Massachusettsissa asuvista vanhemmista päiväkausiin, ja niinpä hän pyysi sukulaista tarkistamaan heidän vointinsa. 87-vuotias Robert Witt ja 75-vuotias Diane Witt löydettiin kuolleina kodistaan. Heidän kuolinsyy on toistaiseksi mysteeri.

Paikallisen Telegram & Gazette -lehden mukaan kodista ei löydetty merkkejä rikoksesta. Wittin vanhemmilla tiedetään olleen ongelmia kotinsa lämmityslaitteiden kanssa, mutta palokunta ei havainnut kodissa myrkyllisiä kaasuja. Naapurin mukaan pariskunta liikkui harvoin kotinsa ulkopuolella, ja hän epäilee heillä olleen pidempään terveysongelmia.

Alicia Witt aloitti uransa lapsinäyttelijänä David Lynchin Dyyni-elokuvassa vuonna 1984. Tähdestä on aikuisiällä tullut tuttu näky televisiossa, sillä Witt on näytellyt muun muassa Ally McBeal, Sopranos, The Walking Dead ja Justified -sarjoissa.