Pasha Pozdniakova on joulun muodokkain tonttu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa.

Joulun alla saunassa poseerannut ja tapahtuman tietenkin myös sosiaalisessa mediassa raportoinut Pasha on nyt poseerannut odotetusti tonttuna. Monien muiden kansainvälisten julkkisnaisten tavoin hän poseeraa jouluisen punaisissa ja paljastavissa alusasuissa. Kuvansa yhteydessä Pasha toivotti vielä joulupäivänä hyvää joulua.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös lehden kansikuvassa.