Nyt malttia liikenteessä – tiet ovat poikkeuksellisen liukkaita

Autot · Tim Isokivi

Sää on lauhtunut eri puolilla maata joulun pyhien kireiden pakkasten jälkeen. Tämä saattaa aiheuttaa ongelmia liikenteessä alkuviikosta etenkin maan länsirannikon eteläosassa.

Fintrafficin Turun tieliikennekeskus on peräänkuuluttanut malttia tien päällä olevilta. Tieliikennekeskuksen mukaan sään lauhtuminen ja paikoin heikko lumisade saattavat tehdä etenkin risteysalueista ja liittymistä erittäin liukkaita.

Tieliikennekeskuksen tiedotteessa etenkin länsirannikon kerrotaan lauhtuvan erittäin nopeasti. Esimerkiksi Hangossa lämpötila laski tiistaina lähes nollaan aamupäivän aikana. Joulun jälkeisen viikon liikennemäärät ovat huomattavasti tavanomaista arkiliikennettä vähäisempiä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.