Jussi 69 muisteli edesmennyttä Alexi Laihoa: ”Kaipaan sinua niin paljon”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Children of Bodom -yhtyeen laulajakitaristi ja perustajajäsen Alexi Laiho kuoli 29. joulukuuta 2020. Nyt The 69 Eyes -yhtyeen rumpali Jussi 69 on muistellut sosiaalisessa mediassa vuosi sitten menehtynyttä läheistä ystäväänsä.

Jussi 69 julkaisi Instagramissa sarjan Alexi Laihoon liittyvän julkaisun,. Otoksissa tähdet nähdään mun muassa halaamassa toisiaan, villitsemässä yleisöä lavalla ja poseeraamassa kameralle backstagella. Osassa kuvissa esiintyy pelkästään Laiho.

– Ei kulu päivääkään, etten ajattelisi sinua. Kaipaan sinua niin paljon, veljeni, Jussi 69 kirjoitti tuhansia tykkäyksiä muutamissa tunneissa saaneessa julkaisussa.

Laiho ja Jussi 69 soittivat yhdessä hard rock -covereihin keskittyvässä The Local Band -yhtyeessä, jonka he perustivat vuonna 2013. Yhtyeeseen kuuluivat myös Olli Herman ja Archie Cruz, joista jälkimmäisen Samy Elbanna myöhemmin korvasi.