Don’t Look Up -hittielokuvasta löytyi härski yksityiskohta – puhelinnumero johti kuumalle linjalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixiin ilmestyi jouluna Leonardo DiCaprion ja Jennifer Lawrencen tähdittämä katastrofikomedia Don’t Look Up. Elokuva on noussut Netflixin mukaan alle kahdessa viikossa suoratoistopalvelun kolmanneksi katsotuksi elokuvaksi.

Don’t Look Upin katsojille on selvinnyt koominen yksityiskohta, joka liittyy elokuvassa vilahtavaan puhelinnumeroon. Yhdessä kohtauksessa Leonardo DiCaprion esittämä astronomi tarjoaa ihmisille tietoiskun, jossa maata uhkaavasta asteroidista huolestuneita kehotetaan soittamaan auttavaan puhelimeen. Sen luvataan tarjoavan heille mielenrauhaa.

Osa elokuvan katsojista päätti tietenkin kokeilla numeroon soittamista tosielämässä, ja heitä odotti yllätys. Numero johti nimittäin seksilinjalle.

– Tervetuloa Amerikan kuumimmalle kuumalle linjalle. Miehet, kuumat naiset odottavat päästä puhumaan kanssanne. Paina numeroa 1. Naiset, päästäksenne juttelemaan kiinnostaville ja jännittäville miehille, painakaa numeroa 2, numerosta vastataan.