Matkailusomettajan yllätysvinkki: Pikaruokalasta upea näkymä Gizan pyramideihin

Matkailu · Tim Isokivi

Egyptin Kairossa sijaitsevat pyramidit ovat tunnettu nähtävyys matkailijoiden keskuudessa. Yli 2 000 vuotta sitten valmistuneiden pyramidien näkeminen lähietäisyydeltä maksaa, mutta suurikokoisia monumentteja on mahdollista ihailla myös kauempaa.

Matkailublogaaja Kimmie Conner jakoi TikTokissa yllättävän pyramideihin liittyvän vinkin. Gizan pyramideihin avautuvat upeat näkymät läheisen pikaruokaravintolan kattoterassilta. Mikä parasta, terassilla on usein rauhallisempaa kuin muissa näköalapaikoissa.

– Tässä on naurettavin Gizan pyramideihin liittyvä niksi, jonka ikinä kuulet. Turistialueen ulospääsyn vieressä on Pizza Hut ja KFC, joista avautuvat nämä näkymät, Conner kuvailee.

Connerin mukaan hampurilaisen ostaminen on halvempaa kuin muissa näköalapaikoissa vierailu tai taksin tai kamelin tilaaminen lähemmäs. Matkablogaaja kehottaakin säästämään kalliimmissa ravintoloissa vierailun myöhempään iltaan.

@kimmconn ✨You’re Welcome✨ #tiktoktravel #traveltips #travel #egypt #foryoupage #fyp ♬ original sound – Kimmie Conner