Julkkikset luulivat Halle Berry menneen naimisiin – viettikin vain uutta vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bond-tyttönä ja hyvinvointiguruna tunnettu 55-vuotias näyttelijä Halle Berry on julkaissut kuvan Instagramin, jonka perusteella moni media, fani ja julkkisystävä luuli hänen menneen naimisiin 51-vuotiaan laulaja Van Huntin kanssa. Kuva oli otettu tropiikissa ja pari seisoi siinä avojaloin.

– Nyt se on VIRALLISTA!, Halle Berry julkaisi kuvaan aiheuttaen huhumyllyn avioitumisesta.

Halle Berry on seurustellut Huntin kanssa vuodesta 2020 saakka. Hän on ollut aiemmin kolme kertaa naimisissa. Hänellä on myös kaksi lasta aiemmista suhteistaan. Lapset ovat 13-vuotias Nahla Ariela Aubry ja kahdeksanvuotias Maceo Martinez. Olisi luonnollista, että Berry astuisi ja asettuisi nyt Huntin kanssa. Hän kuitenkin tarkoitti vuoden vaihtuneen virallisesti ja teki pilan tahallaan.

– Meillä oli juuri hauska uudenvuodenpäivä! Ihmiset eivät selvästikään pyyhkäise kuvissa sivulle niin paljon kuin luulimme, hän selitti myöhemmin kuvatekstissään

Halle Berry on hehkuttanut Huntia useaan eri otteeseen. Viime vuonna hän julkisesti toivoi, että olisi tavannut muusikon jo aiemmin. ”Kunnon nainen voi tehdä kaiken itse, mutta kunnon mies haluaa auttaa häntä. Hyvää syntymäpäivää VanO. Kunpa olisin löytänyt sinut aiemmin niin olisin voinut rakastaa sinua pidempään”, Halle Berry kirjoitti.