Madonna lomailee perheensä kanssa Alpeilla – suurperhe harvinaisessa yhteiskuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Madonna on lomaillut Sveitsissä lastensa ja poikaystävänsä, 27-vuotiaan tanssija Ahlamalik Williamsin kanssa. Madonna on julkaissut lomasta harvinaisen yhteiskuvan Instagramiin. Kuvassa on kaikki hänen lapsensa.

Kuvissa nähdään naisen 25-vuotias tytär Lourdes, 21-vuotias poika Rocco, 16-vuotias David Banda, 15-vuotias Mercy James ja 9-vuotiaat kaksoset Estere ja Stella. Yhteiskuvassa nähdään myös Lourdesin poikaystävä Jonathan Puglia.

Madonna on rakastunut nykyiseen asuinpaikkaansa, Portugalin pääkaupunki Lissabonin kulttuuriin ja ilmapiiriin. Hän asuu parhaillaan perheensä kanssa palatsissa, joka on toiminut ennen hotellina. Hänen lapsensa käyvät paikallista koulua tavallisten lasten tavoin.