The Rasmus -yhtyeen kokoonpano muuttuu – pitkäaikainen kitaristi jättää bändin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kansainvälisestikin suositun The Rasmus -yhtyeen kokoonpano on pysynyt samana 1990-luvun lopusta saakka. Nyt The Rasmuksen kitaristi Pauli Rantasalmi on kuitenkin ilmoittanut jättävänsä yhtyeen. Kitaristin mukaan hän haluaa etsiä uusia seikkailuja ja haasteita elämässä.

– Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat tehneet tästä matkasta mahdollisen. Erityisesti kiitän upeita faneja parhaista hetkistä ja muistoista, rakastan teitä. Olen ikuisesti kiitollinen bändiveljilleni kaikesta ja toivon heille parasta sydämeni pohjalta. Lauri, Aki ja Eero, rakastan teitä, Rantasalmi kirjoitti Instagramissa.

The Rasmus perustettiin vuonna 1994 sen jäsenten ollessa vasta yläasteikäisiä. Rantasalmi oli mukana yhtyeessä sen alusta saakka. Eri puolilla maailmaa vuosien saatossa kiertänyt yhtye julkaisi viime vuonna tuoreen singlensä Bones ja Apocalyptican kanssa tehdyn musiikkivideon Venomous Moon.