Upea näky rannalla: Victoria Justice nautti auringosta ystävänsä kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nickelodeon-lastenkanavan supersuosittu Victorious-sarja lopetettiin jo vuosia sitten kolmen tuotantokauden jälkeen. Sarjan myötä nousi maailmanlaajuiseen tietoisuuteen myös näyttelijäkaunotar Victoria Justice, joka ei lopulta noussut supertähtien A-sarjaan.

Nyt kuvankaunis Victoria on jälleen ehtinyt suunnata rannalle kuvattavaksi, ja tällä kertaa hänellä oli mukanaan aisapari. Ystävykset nautiskelivat täysin siemauksin drinkkejä Fort Lauderdalessa sijaitsevan B Ocean Resort -kohteessa.

Victoria Justice tuli tunnetuksi Victorious-sarjan tähtenä ja voitti aikoinaan Kid’s Choice -gaalassa lempinäyttelijä-kategorian. Victoria oli taannoin yksi yli sadasta julkkisnaisesta, joiden alastonkuvat hakkeroitiin ja julkaistiin verkossa.