Yllättävä hetki säätiedotuksessa – pieraisiko meteorologi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suorissa lähetyksissä nähdään toisinaan odottamattomia ja koomisiakin tilanteita. Taannoin erään yhdysvaltalaisen uutiskanavan säätiedotuksessa nähtiin erikoinen tilanne, joka haiskahti televisiokatsojien mukaan peräilmamokalta.

Kentuckyn Louisvillessä toimivan WDRB-kanavan meteorologi Marc Weinberg oli raportoimassa osavaltiota lähestyneestä kylmästä rintamasta. Yhtäkkiä säätiedottajan puhe keskeytyi epäilyttävään ääneen. Weinberg vaikutti itsekin yllättyneen lähetyksessä.

Moni säätiedotusta kotisohvalta käsin seurannut epäili oitis Weinbergin pieraisseen lähetyksessä. Ei kestänyt aikaakaan, kun säätiedotuksesta peräisin olleet videot lähtivät leviämään sosiaalisessa mediassa humorististen kommenttien kera. Huffpost-lehden mukaan Weinberg ei vastannut pyyntöihin kommentoida tapausta.