Katie Price liittyi OnlyFansiin – paljasti asian nunna-asussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Talousongelmissa rypevä ja päihdekoukusta parhaillaan kuntoutuva povipommi Katie Price on liittynyt OnlyFans-sivustolle. Nainen kertoo liittyneensä maksulliselle sivustolle julistaakseen naisten voimaantumista ja oikeutta päättää omasta kehostaan. Hän pukeutui nunnaksi asiasta kertoessaan.

Katie Price velottaa seuraajiltaan noin 15 dollaria kuukaudessa. Hän esiintyi nunna-asussa lehdistötilaisuudessa, koska se kuvasti hänen mukaansa uutta alkua ja viattomuutta. Hän julistaa olevansa feministi, eikä kukaan voi kieltää häntä esittelemästä vartaloaan ja samalla tienaamasta rahaa.

Hän lupaa esitellä faneilleen pikkutuhmien otosten lisäksi myös jokapäiväistä elämäänsä. Katie Price ei ole ainoa brittijulkkis, joka tienaa jatkossa aikuisviihdesivustoon rinnastettavissa olevalla OnlyFans-sivustolla. Sieltä löytyvät jo laulaja Kerry Katona, malli Lottie Moss ja näyttelijä Sarah Jayne Dunn.