TikTok-video: Alaston mies asui auton takakontissa kolme päivää

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Bethany Coker päätyi taannoin keskelle hämmentäviä tapahtumia. Hän löysi autonsa takakontista tuntemattoman, alastoman miehen. Mies oli asunut autossa Cokerin tietämättä kolmen vuorokauden ajan.

Mekaanikkona työskentelevä Bethany Coker jakoi ensin TikTokissa viraalina levinneen videon, jossa hän ihmetteli autonsa penkeille ilmestyneitä mutajälkiä. Hän epäili jonkun tunkeutuneen autoonsa ja nukkuneen sen takapenkillä. Kolme päivää myöhemmin tapaus sai vielä erikoisemman käänteen ja mutaisten penkkien mysteeri vastauksen.

Cokerin myöhemmin jakamalla videolla hän keskustelee autonsa takapenkin takana lymyilevän ja naisen onneksi epäaggressiivisesti käyttäytyvän miehen kanssa. Coker kysyy, miksi mies on alasti. Mies vastaa kyseessä olevan siirtymäriitti ja olevansa ”paavin poika”.

Myöhemmin poliisit saapuivat selvittelemään tilannetta. Cokerin TikTok-videon päätteeksi takakontissa piilotteleva mies kysyy poliiseilta, voisiko hän laittaa housut jalkaansa. Poliisit toteavat, että he arvostaisivat elettä.

@bethanycoker ~my car was home all night while we were out wheeling til 2am and I started it up this morning not paying attention, only to come back to get in it, and notice the MUD #wtf #mybuttiswet #foryou #fuckoff #fyp ♬ original sound – bethanycoker

@bethanycoker This guy has been in my trunk since SATURDAY fully naked. It’s currently Tuesday. Guess I found out where the mud came from… #whatthefuck #foryou #fyp #nakedman #subaru #icannot #wtf ♬ original sound – bethanycoker

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.