Victoria Beckham on syönyt saman aterian joka päivä 25 vuoden ajan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka päivällisen keksiminen voi olla joskus haastavaa, tyytyisi harva samaan ateriaan joka päivä. Spice Girls -yhtyeestä julkisuuteen nouseelle Victoria Beckhamille asia ei kuitenkaan tuota ongelmia. Näin paljasti tähden aviomies David Beckham.

– Ruoka ja viini saavat tunteeni pauhaamaan. Kun syön jotain todella hyvää, haluan kaikkien maistavan sitä. Valitettavasti olen naimisissa henkilön kanssa, joka on syönyt joka päivä saman aterian 25 vuoden ajan, David Beckham paljasti River Cafe Table 4 -podcastissa.

– Victoria on tutustumisestamme lähtien syönyt vain grillattua kalaa ja höyrytettyjä kasviksia, ja hän poikkeaa siitä erittäin harvoin. Ainoa kerta kun hän on maistanut jotain lautaseltani oli silloin, kun hän oli raskaana. Se oli upea hetki, David jatkoi.

The Sun -lehden mukaan Victoria on aikaisemmin kertonut, ettei hän syö öljyssä, voissa tai kastikkeissa paistettua ruokaa, punaista lihaa tai maitotuotteita. Tähti myös paljasti lohturuokansa olevan suolalla maustettu täysjyväpaahtoleipä.