Solar Sound Festival uudistuu – siirtyy stadionille ja uuteen ajankohtaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella perinteisesti järjestetty Solar Sound Festival kokee merkittäviä uudistuksia tulevana kesänä, kun kaupunkifestivaali siirtyy Seinäjoen OmaSp Stadionille ja myös sen ajankohta muuttuu. Kaksipäiväinen festivaali järjestetään 12. – 13. elokuuta. Tapahtuman järjestäminen stadionilla mahdollistaa palvelutason nostamisen erityisesti anniskelu- ja VIP-alueilla.

Solar Sound Festival 2017, Alan Walker, Kuva: Stara
Solar Sound Festival 2017, Antti Tuisku, Kuva: Stara

Tulevana kesänä juhlavuottaan viettävässä tapahtumassa on ensimmäistä kertaa käytössä kaksi esiintymislavaa, mikä mahdollistaa esiintyjämäärän merkittävän kasvattamisen. Tänään Solar Sound Festival on julkistanut 15 ensimmäistä esiintyjäänsä. Päätähtinä lavalle nousevat ruotsalaiset Zara Larsson ja Galantis sekä romanialainen eurodance-tähti Inna.

Kotimaisista tähdistä festivaaleilla mukana ovat JVG, Ellinoora, Gettomasa, Evelina, Gasellit, Viivi, Pihlaja, Mouhous, Ida Paul & Kalle Lindroth, William, Kube ja supersuosioon viime aikoina noussut Portion Boys. Esiintyjäkaarti tule kasvamaan vielä tulevan kevään aikana. Tapahtuman järjestämisestä vastaa jälleen tapahtuman perustanut Nordic Live Productions Oy, jolle tapahtuma palasi Nelonen Media Liveltä. Early Bird lippujen myynti käynnistyy ensi perjantaina kello 10.00.