Gootti-Barbie vaihtoi blondin pikimustaan – kuin kammioiden povekas domina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet viittä vaille viisikymppisen tatuointitaiteilija, itävaltalaisen Kitty Inkin, rakastavan yltiöseksikästä ulkonäköään. Hän käyttää runsaasti meikkiä ja paljastavia asuja. Huulten lisäksi hänen rintojaan on täytetty sekä tehty rasvaimuja vartaloon.

Gootti-Barbiena maailmaa valloittava Kitty Ink yrittää kerätä itselleen seuraajia rohkeilla kuvilla ja muodonmuutoksilla. Hänellä on nykyään 104.000 seuraajaa Instagramissa ja määrä on tuplaantunut viime vuosien aikana. Nainen pyörittää omaa tatuointistudiota Itävallan pääkaupunki Wienissä.

Nyt nainen on testannut tummahiuksista tyyliä saaden hurjasti tykkäyksiä kuviinsa. Nainen on peittänyt korsetin narujen alta paljastuvat nännit kultaisilla teipeillä ja pukeutunut näyttäviin nahkasaapikkaisiin. Uskomme, että hänellä on päässään peruukki, eikä nainen ole vaihtanut pitkiä blondeja pysyvästi tummiin kutreihin.