90’s FIN Cover Boyz & Girlzin Satasen laina striimasi kultalevyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisista klassikkohiteistä uusia danceversioita työstävä 90’s FIN Cover Boyz & Girlz -yhtye julkaisi taannoin uuden version Nylon Beat -yhtyeen alunperin levyttämästä Satasen laina -kappaleesta. Nyt kappaleen uusi versio on saanut upeasti kultaa, sillä se on striimattu Spotifyssä yli kaksi miljoonaa kertaa.

Kappaleen alkuperäinen versio julkaistiin vuoden 1996 loppupuolella ja myöhemmin siitä tuli myös Nylon Beat -yhtyeen toisen albumin nimikkoraita. Kappaleen on säveltänyt Risto Asikainen sekä sanoittanut Risto Asikainen ja Sipi Castren. Nyt kultaa striimannut 90’s FIN Cover Boyz & Girlzin versio julkaistiin vajaa vuosi sitten 7. toukokuuta 2021 ja se nousi nopeasti Spotifyn kärkikymmenikköön kuukausien ajaksi. Spotifyn Suomen Top 50 -listalla Satasen laina oli useiden viikkojen ajan ja korkeimmillaan sen sijoitus oli 18.

90’s FIN Cover Boyz & Girlz -yhtyeen muodostavat JP Styrman, Mira Hillberg, Tuomas ”Gary” Keskinen ja Tiina Lohikoski. Tuottajana toimii Jouni Hillberg ja julkaisuista vastaa BrandLoud Entertainment. Yhtyeen mukaan projekti on kunnianosoitus artisteille, jotka nostivat erityisesti kotimaisen dancemusiikin 1990-luvulla uudelle tasolle. Yhtyeen version Satasen laina -kappaleesta voit kuunnella alla olevasta soittimista.