Charly Jordan palvoi aurinkoa uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena.

Nyt DJ-kaunotar Charly on poseerannut kameralle hotellin uima-altaalla, jossa hän palvoi aurinkoa yhdessä ystävänsä kanssa. Kuvissa Jordanin pakarat varastivat nopeasti päähuomion, ja hänen someseuraajansa kehuivat kuvia auliisti.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.