Kamelinvarvaskaunotar suunnittelee häpyhuulten suurennusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman pulleimmat häpyhuulet omistava aikuisviihdetähti Mary Magdalene on koukussa kauneusleikkauksiin. Nainen vieraili äskettäin plastiikkakirurgin veitsen alla muokkauttamassa kasvojaan uuden näköiseksi ja hänelle tehtiin muun muassa elämänsä neljäs nenäleikkaus. Nyt 25-vuotias nainen suunnittelee seuraavia operaatioita.

Mary Magdalene haluaisi muun muassa varpaiden pienennykset voidakseen myydä enemmän kuvia jalkafetisseille OnlyFans-palvelussa. Lisäksi hän haluaa lisää täytettä häpyhuuliinsa, vaikka naisen genitaalialueita on hehkutettu jo nyt maailman pulskeimmaksi. Hän on käyttänyt kaiken kaikkiaan kauneusleikkauksiin noin 300.000 dollaria.

Omintakeisen naisen aiemmat leikkaukset ovat menneet toisinaan pieleen. Esimerkiksi ensimmäisessä vaginan täyteaineleikkauksessa nainen menetti runsaasti verta ja joutui verensiirtoon. Hän on kertonut kuulumisiaan No Jumperin haastattelussa ja kehaisee, että hänen häpyhuulensa näyttävät jo nyt kokonsa puolesta lähes kivespusseilta, mutta haluaa niistä ehdottomasti entistäkin suuremmat.