Britney Spears raskaana – kolmas lapsi tulossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britney Spearsista tulee jälleen äiti. 40-vuotias poptähti paljasti iloisen perheuutisen Instagram-julkaisussaan.

Britney Spears kertoo laihduttaneensa ennen lomamatkaa Havaijin Mauihin ja ihmetelleensä kilojen palaamista. Tähden poikaystävä Sam Asghari oli vitsaillut kyseessä olevan niin kutsuttu ruokavauva, mutta lopulta asialle paljastui toisenlainen selitys.

– Tein raskaustestin… Ja, noh, olen raskaana, Britney paljasti.

Britney Spears on jo pitkään vihjaillut haluavansa kolmannen lapsen. Tähden mukaan holhousjärjestely, josta hän vapautui viime vuonna, kuitenkin esti sen. Britney Spears kertoi oikeudessa joutuneensa jopa käyttämään ehkäisyä vasten tahtoaan.

Laulaja meni viime syyskuussa kihloihin mallina tunnetun 28-vuotiaan Sam Asgharin kanssa. Britneyllä on ennestään kaksi lasta, 16-vuotias Sean ja 15-vuotias Jayden, ex-aviomiehensä Kevin Federlinen kanssa.