Reiman uutuussovellus helpottaa lastenvaatteiden kierrättämistä

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lastevaatteita valmistava suomalaisyritys Reima haluaa innostaa vanhempia kiertotalouteen. Yhtiö on lanseerannut Reima Rescue -sovelluksen, jonka tarkoituksena on helpottaa lastenvaatteiden kierrätystä käytettyjen vaatteiden hankintaa.

Reiman mukaan parhaat lastenvaatteet suunnitellaan kestämään kovaa kulutusta, mutta lasten nopean kasvun vuoksi ne jäävät väistämättä pieniksi. Vaikka hyväkuntoisilla käytetyillä lastenvaatteilla olisi vielä paljon käyttöä ja jälleenmyyntiarvoa, voi niiden myyminen ja ostaminen tuntua työläältä arjen kiireiden keskellä. Reima Rescue -sovelluksen tarkoituksena on tehdä sekä lastenvaatteiden myynnistä että ostamisesta vaivattomampaa.

– Reiman juuret ovat Suomessa, ja meillä nähdään liikunnan ja leikin tärkeä merkitys lapsen kehitykselle. Haluamme viedä tätä liikunnallisen lapsuuden ideaa maailmalle. Niin ikään haluamme luoda tulevaisuuden kestävää kiertotaloutta, joka helppoudellaan innostaa ihmisiä kestävään kulutukseen, kertoo Reiman asiakaskokemusjohtaja Johanna Saviharju tiedotteessa.

Lanseerauksen yhteydessä asiakkaille tarjotaan ostosten ilmainen kuljetus tai myytävien tuotteiden nouto kotoa. Sovelluksessa myös palkitaan käytettyjä tuotteita myyvät asiakkaat Reima-rahalla, jota voidaan käyttää yrityksen verkkokaupassa. Palvelu toteutetaan yhdessä Reiman pitkäaikaisen kumppanin, Suomen suurimman käytettyjen merkkivaatteiden verkkokauppa Emmy Clothing Companyn kanssa.