Hulvaton kuvasarja selfiemokista – vältä näitä koomisia virheitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ennen napsittiin valokuvia lähinnä spesiaalitilanteissa ja parhaimmat otokset pantiin albumeihin. Albumeita selattiin toisinaan sukulaisten ja ystävien kanssa. Nykyään osa ihmisistä dokumentoi valokuvilla jopa ruokakaupassa käymisen tai autolla ajamisen.

Osa kuvista julkaistaan pelkästään omakuvia esitelläkseen. Toisinaan ihminen julkaisee otoksen, jossa hän on kaikista edustavimman näköinen, mutta samaan aikaan hän unohtaa tarkastaa muut valokuvassa näkyvät yksityiskohdat. Nyt valokuvien taustalla näkyvät mokat on julkaistu Illumeably-sivustolla.

Kuvissa näkyy varsinaisen kohteen lisäksi taustaväkenä muita ihmisiä tai eläimiä. Yksi on ottanut kuvan vessanpöntöllä istuessaan. Toinen väittää poikaystävän ottaneen kuvan, vaikka hänen takanaan oleva peili paljastaa muuta. Näitä kuvia on turha enää poistaa sosiaalisesta mediasta. Kerran netissä – aina netissä.