Uusi Jackass-sarja työn alla – uusin elokuva oli menestys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tänä vuonna ensi-iltansa saaneesta Jackass Forever -elokuvasta povattiin Jackass-ryhmän joutsenlaulua, mutta toisin kävi. Suunnitteilla on uusi Jackass-sarja, joka tullaan näkemään Paramount Plus -suoratoistopalvelussa.

– Jackass Foreverin suosion ansiosta työskentelemme sen luojien kanssa jatkaaksemme yhteistyötä uuden sarjan muodossa. Tuomme vielä lisää naurettavia temppuja suoraan Paramount Plus -palveluun, Paramount Globalin toimitusjohtaja Bob Baakish kertoi Variety-lehden mukaan.

Jackass Forever oli etenkin Yhdysvalloissa menestys lippuluukulla. Jackass-ryhmän johtaja Johnny Knoxville on aikaisemmin kertonut stunttien tekemisen ottavan jo melko pahasti terveyden päälle. Suunnitelmissa on kuitenkin antaa uudelle sukupolvelle mahdollisuus jatkaa Jackassin perintöä.

Aluperäistä Jackass-sarjaa esitettiin Yhdysvalloissa MTV-kanavalla kolmen tuotantokauden verran vuosina 2000-2001. Suomen televisiossa sarjaa esitettiin Nelosella.