The Hills -televisiosarja lopetettiin jälleen – Brody Jenner huokaisi helpotuksesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV on peruuttanut The Hills: New Beginnings -sarjan. Los Angelesin nuoria aikuisia seuraava sarja oli takavuosina iso hitti, mutta sen uudelleen käynnistäminen ei onnistunut samaan tapaan. Sarja lopetettiin ainoastaan kahden tuotantokauden jälkeen.

Sarjassa nähty Brody Jenner oli helpottunut kuullessaan sarjan päättyvän. Hän kertoo ohjelmaan liittyneen runsaasti manipulointia ja suuret odotukset loivat stressiä hänelle, Heidi Montagille, Spencer Prattille ja muille sarjan henkilöille. Tuottajat olivat sanoneet ottaneensa mukaan uusia henkilöitä vanhojen ja tuttujen rinnalle.

Sen sijaan yhtiö suunnitteli yllättäen kokonaan toisen sarjan kuvaamista uusilla päähenkilöillä. Brodyn ja kumppaneiden tehtäväksi olisi tullut uudessa sarjassa vieraileminen. Alkuperäisen sarjan uudelleen luominen ei ollut enää realistista niin monen vuoden jälkeen. Tarinan juonta yritettiin ohjailla väkisin tiettyyn suuntaan sen sijaan, että olisi esitetty henkilöiden oikeaa elämää.

– Hei, olen jo jumalauta 37-vuotias, Brody parahti People-lehdelle.

– En käy yökerhoissa joka ilta tai lähde sinne mimmijahtiin.

Brody Jenner yritti myös esitellä MTV:lle sarjaan, ja tietysti myös hänen omaan elämäänsä sopivia henkilöitä, mutta tuotantoryhmä ei näyttänyt vihreää valoa. Esimerkkinä mainittakoon Brandon Thomas Lee. Toisin sanoen sarjan lopettaminen näyttää olleen väistämätöntä.