Harry Styles perui Kööpenhaminan konsertin – syynä ostoskeskuksen ammuskelu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen poptähti Harry Styles on perunut esiintymisensä Kööpenhaminassa. Syynä on ostoskeskuksessa tapahtunut ammuskelu, jossa kuoli kolme ihmistä ja useita loukkaantui. Konserttipaikka on lähellä joukkoampumisen tapahtumapaikkana toiminutta Field’sin ostoskeskusta.

Harry Stylesin oli määrä esiintyä Tanskan pääkaupungissa, lähellä Royal Arena -konserttiareenaa, mutta perui keikan. Hän vetosi ostoskeskuksen tragediaan. Stylesin Tanskan show’ta ei enää järjestetä, mutta mies esiintyy muualla Euroopassa.

– Olen murtunut kööpenhaminalaisten kanssa. Ihailen tätä kaupunkia. Ihmiset ovat niin lämpimiä ja täynnä rakkautta. Olen järkyttynyt uhrien, heidän perheidensä ja kaikkien loukkaantuneiden takia. Olen pahoillani, ettemme voineet olla yhdessä. Pitäkää huolta toisistanne, Styles twiittasi.