Neflixin historian kallein elokuva julkaistiin – puikoissa Avengers-ohjaajat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixiin on lisätty yhtiön alkuperäistuotantoa edustava The Gray Man. Mark Greaneyn kirjaan perustuvan elokuvan ovat ohjanneet Avengers: Endgame ja Infinity War -elokuvista tunnetut Russo-veljekset, ja sen päärooleissa nähdään Ryan Gosling, Chris Evans ja Ana de Armas.

The Gray Man on Netflixin tähän saakka kallein elokuva. Sen budjetti oli hurjat 200 miljoonaa dollaria. Tähän saakka yhtiön kallein elokuva oli Ryan Goslingin, Gal Gadotin ja The Rockin tähdittämä Red Notice, jonka budjetti oli niin ikään 200 miljoonan dollarin paikkeilla.

The Gray Manissa Goslingin ja Evansin näyttelemistä entisistä CIA-kollegoista tulee vihollisia vaarallisten salaisuuksien tultua julki. The Gray Manin Rotten Tomatoes -prosentti on 52, mikä tarkoittaa sen saaneen positiivisia arvioita keskimäärin puolelta kriitikoista.