Italialainen jalkapallotähti raivostui fanille – lähti perään kameran kuvatessa

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippu-urheilu kuumentaa toisinaan paitsi fanien, myös pelaajien tunteita. Tämä tuli selväksi taannoin jalkapallon Italian Cupin ottelun jälkitunnelmissa. Sassuolo-joukkueessa ja myös Italian maajoukkueessa pelaava Domenico Berardi hermostui fanille toden teolla.

Sassuolo hävisi maanantaina ottelu Modenaa vastaan luvuin 3-2, minkä seurauksena joukkue putosi Italian cupista. Ottelun jälkeen fanit huutelivat Berardille solvaavaan sävyyn stadionin ulkopuolella. Lopulta Berardi raivostui yhdelle fanille, ja lähti estelyistä huolimatta ajamaan häntä takaa kameran kuvatessa tilannetta videolle.

Tiedossa ei ole, mikä tarkalleen ottaen katkaisi Berardin pinnan. Jalkapalloilija kuitenkin kertoi myöhemmin Instagramissa fanin sanneen jotain hänen vaimoonsa ja lapseensa liittyen. Berardi pyysi anteeksi käytöstään ja totesi, että ammattilaisurheilijoiden tulisi olla roolimalleja lasille ja nuorille.

Berardi on pelannut Italian A-maajoukkueessa vuodesta 2018 lähtien. Hän pelasi maajoukkueessa muun muassa Italian voittaessa kultaa Jalkapallon Euroopan-mestaruuskilpailuissa 2020.