DJ Madds kuvasi itsensä alastomana – suihkunraikkaana somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee ajoittain kuviaan.

Nyt huippunäyttävä DJ-kaunotar on ikuistanut itsensä rohkeisiin kuviin ilman vaatteita, kun hän poseerasi kännykkäkameralleen peilin edessä alastomana vain paita etumuksensa peittona. Madds kertoo kyseisen kuvassa näkyvän hänen lempiasunsa, joten hän viihtyy mitä ilmeisimmin ahkerasti alastomana.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.