Naapurin hyvä teko videolle – auttoi helteeseen parvekkeelle jätettyä koiraa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helleaaltojen mukanaan tuomasta kuumuudesta eivät kärsi ainoastaan ihmiset. Lemmikinomistajien olisi syytä pitää huoli siitä, etteivät eläimet läkähdy ja kärsi nestehukasta kuumilla ilmoilla.

Ranskan Nizzassa todistettiin heinäkuussa huolestuttavaa tilannetta, jossa koira oli jätetty kuumalle parvekkeelle vain auringonvarjo suojanaan. Onneksi lemmikki sai apua yläkerran naapurilta kekseliäällä tavalla. Naapuri sitoi vedellä täytettyyn ämpäriin narun ja laski sen alemman kerroksen parvekkeella oleskelleelle koiralle.

Auringonpaahteeseen jätetty koira sai köyden varassa varovasti alas lasketusta ämpäristä vettä juodakseen. Ranskalaismiehen hyvä teko ikuistettiin alhaalta käsin tilannetta seuranneen henkilön toimesta ihastusta herättäneeksi videoksi, joka on sittemmin levinnyt viraalina verkossa.