Varkaat iskivät Mariah Careyn kotiin – tähti oli itse luksuslomalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Mariah Carey on joutunut murtovarkauden uhriksi. Varkaat iskivät laulajan Yhdysvaltojen Atlantassa sijaitsevaan kartanoon hänen ollessa luksuslomalla Euroopassa.

Rikos tapahtui Page Six -lehden mukaan heinäkuussa, jolloin Carey oli lomailemassa Italiassa. Poliisin mukaan tapausta tutkitaan edelleen eikä tiedossa ole, mitä varkaiden mukaan päätyi. Laulajan edustajat eivät ole kommentoineet tapausta.

Careyn marraskuussa 2021 ostamassa yli viiden miljoonan dollarin arvoisessa kartanossa on muun muassa yhdeksän makuuhuonetta, uima-allas tenniskenttä ja oma leikkipuisto. Laulaja vietti suuren osan heinäkuusta Italiassa poikaystävänsä Bryan Tanakan ja lastensa Monroen sekä Moroccanin kanssa. Tähti jakoi lomamatkaltaan Instagram-kuvia, joissa hänet nähtiin nauttimassa Välimeren kesäisistä tunnelmista.