Kitaravirtuoosi Steve Vai matkusti Tampereelle: ”Suomi jammailee”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen kitaristilegenda Steve Vai on matkustanut Tampereelle. Kyse ei ole keikkareissusta tai lomamatkasta, vaan muusikon tarkoituksena on tehdä yhteistyötä paikallisten huippumuusikoiden kanssa.

Steve Vai kertoi Tampereelle matkustamisesta Facebook-sivullaan. Tähden mukaan hän tulee nauhoittamaan musiikkia yhdessä Tampere Filharmonian eli Tampereen kaupunginorkesterin kanssa.

– Olemme täällä ja Suomi jammailee! Tulen äänittämään Tampere Filharmonian kanssa 10 päivän ajan. On taas orkesterimusisoinnin aika ja tämä mahtava yli 100 soittajan sinfoniaorkesteri tulee nauhoittamaan monimutkaisimpia ja abstrakteimpia sävelluksiäni, Vai kirjoitti.

Vai on aikaisemminkin vieraillut Tampereella. Hän esiintyi vuonna 2012 Tampereen Pakkahuoneella. Samaisen kiertueen aikana kitaravirtuoosi esiintyi myös Helsingissä.