Poliisitehtävällä onnellinen loppu Vihdissä – auton alle jäänyt siili jäi henkiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Siilit kohtaavat loppukesästä ja alkusyksystä monenlaisia vaaroja, joista yksi on auton alle jäämisen uhka. Poliisi sai viikonloppuna Vihdissä yliajetuksi joutuneeseen siiliin liittyneen tehtävän. Tapauksella oli kuitenkin onnellinen loppu.

Poliisit hälytti Vihdin Nummelaan autoilija, joka oli vahingossa ajanut siilin päältä. Autoilija oli toivonut poliisin voivan lopettaa siilin mahdollisimman nopeasti ja kivuttomasti. Tapahtumapaikalla partio kuitenkin huomasi, että siili hengitti ja oli päässyt jo etenemään jonkin verran.

Partio järjesti tapaamisen pieneläinklinikan asiantuntijan kanssa läheisen liikkeen pihassa. Eläinlääkäri totesi urossiilin takajalan olleen huonossa kunnossa, mutta kertoi sen selviämismahdollisuuksien olleen erittäin hyvät.

Siili toimitettiin onnettomuuden jäljiltä jatkohoitoon. Poliisin Facebook-julkaisun mukaan partio jatkoi iltaa muiden työtehtävien parissa ja toivotti siilille paranemisia.