Hurja huhumylly Hollywoodissa: Deittailevatko Selena Gomez ja Tyga?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Selena Gomez ja räppäri Tyga on nähty yhteisellä illallisella italialaisessa pintaliitoravintola The Nice Guyssa, joka sijaitsee Los Angelesin Hollywoodissa. He poistuivat ravintolasta samaan aikaan aamuyöllä noin 02:30. Tämä käynnisti spekulaatiot kaksikon suhteesta.

TMZ on uutisoinut, että kaksikko oli viettämässä iltaa eri seurueissa lähipiirin kertoman mukaan. He kuitenkin saapuivat ja lähtivät samaan aikaan. Selena tosin kulki ravintolan takaovesta, kun Tyga käytti suoraan pääsisäänkäyntiä. Juorulehdet leipovat kaksikosta nyt seuraavaa paria Hollywoodiin.

Selena Gomez on tunnettu laulaja, joka seurusteli teini-ikäisenä pitkään poppari Justin Bieberin kanssa. Hänen käsipuolessaan on nähty myös The Weeknd. Tyga on puolestaan seurustellut kohumalli Blac Chynan kanssa ja heillä on yksi yhteinen lapsi. Sittemmin hänet on nähty myös Kylie Jennerin käsipuolessa.