Baltic Princess lopettaa Turun ja Tukholman välillä – kohdesatama vaihtuu Kapellskäriksi

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tallink Siljan matkustaja-alus M/S Baltic Princess ei jatkossa liikennöi Turun ja Tukholman välillä. Tukholman sijaan laivan päätepysäkkinä toimii Ruotsissa Kapellskärin satama. Kapellskärista on tukholmaan noin 90 kilometrin matka.

Ahvenanmaalla Baltic Princess pysähtyy jatkossa Maarianhaminan sijaan Långnäsin satamassa. Myös laivan aikataulu muuttuu. Tallinkin viestintäjohtaja Marika Nöjd kertoi Ylelle laivan lähtevän aikaisemmin Turusta ja saapuvan Turkuun myös aiemmin.

Reitti ja aikataulut muuttuvat 13. syyskuuta. Muutoksen taustalla on varustamon päätös poistaa M/S Galaxy -laiva pois Turku-Tukholma -reitiltä 20. syyskuuta alkaen. Njödin mukaan Turun reitin matkustajamäärät ovat pienemmät kuin Tallink Silman Helsinki-Tukholma-reitillä.