Drake murskasi Beatlesin yli 50 vuotta vanhan ennätyksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu kanadalainen hiphop-tähti Drake on saavuttanut uuden virstanpylvään urallaan. Artisti on rikkonut ennätyksen, joka kuului yli 50 vuoden ajan brittiläiselle poprock-yhtye The Beatlesille.

Draken ja DJ Khaledin Staying Alive -kappale nousi ilmestymisviikollaan Billboard Hot 100 -listan sijalle 5. Kyseessä on jo tähden 30. listan kärkiviisikkoon yltänyt single. Aikaisemmin samanlaisiin lukemiin on päässyt vain Beatles, joka rikkoi 29 kärkiviisikkoon päässeellä kappaleella edellisen ennätyksen 55 vuotta sitten.

Näyttelijänä aikoinaan julkisuuteen noussut Drake on rikkonut musiikkiuransa aikana lukuisia ennätyksiä. Hänellä on esimerkiksi ollut eniten kappaleita Billboard Hot 100 -listalla yhteensä 277 hitillä. Yhteensä 44 hänen kappaleistaan on noussut julkaisuviikolla samaisen listan kärkikymmenikköön.