Nightwish sai uuden basistin: ”Tuntuu vain luonnolliselta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva kotimainen metalliyhtye Nightwish on kiinnittänyt riveihinsä uuden vakituisen basistin. Nightwishin kanssa keikoilla soittanut Jukka Koskinen on nyt yhtyeen virallinen jäsen.

– Voimme iloksemme ilmoittaa, että rakas ystävämme Jukka Koskinen on nimetty virallisesti yhtyeen jäseneksi. Olemme olleet uskomattoman kiitollisia hänen oltua rinnallamme kiertueella ja tuntuu vain luonnolliselta saada hänet liittymään yhtyeeseen virallisesti, Nightwish kertoi sosiaalisessa mediassa.

Koskinen on tehnyt pitkän uran suomalaisen metallimusiikin parissa. Hän on soittanut muun muassa Wintersun ja Norther -yhtyeissä. Seuraavaksi Nightwish kertoo tiedotteessaan valmistautuvansa lokakuussa alkavaan Etelä-Amerikan kiertueeseen.

Nighwishin entinen basisti Marko Hietala ilmoitti jättäytyvänsä yhtyeestä alkuvuodesta 2021. Hän soitti Nightwishin riveissä vuodesta 2001 lähtien.