Avril Lavigne yhä kuuma kaunotar – antava paita käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

2000-luvun alusta saakka kansainvälistä uraa musiikin parissa luonut kanadalainen poptähti Avril Lavigne on ollut viime aikoina otsikoissa muun muassa parisuhteensa merkeissä. Lavignen kerrottiin taannoin löytäneen rinnalleen uuden muusikkorakkaan, kanadalaisräppäri Mod Sunin. Sittemmin hän ilmoitti tekevänsä paluun musiikin pariin.

Avrilin paluusingle Bite Me julkaistiin marraskuussa. Nyt popkaunotar poseeraa sosiaalisen median kuvakoosteessaan tyylikäs ja antava vaaleanpunainen paita yllään. Niukka paita paljastaa rintojen alaosan, mutta ei kuitenkaan yhtään liikaa. Varmaa on, että asu käänsi katseet minne Lavigne se yllään menikin.

Avril Lavigne ja Mod Sun julkaisivat taannoin yhteiskappaleen nimeltä Flames. Lavigne on ollut naimisissa Sum 41 -laulaja Deryck Whibleyn ja Nickelback-rokkari Chad Kroegerin kanssa. Hän erosi vuonna 2019 viimeisimmästä poikaystävästään, miljardööri Philip Sarofimistä. Mod Sun on puolestaan seurustellut näyttelijä Bella Thornen ja tubettaja Tana Mongeaun kanssa.