Parisuhdevalmentaja asiakaspariskunnalle: ”Koira ulos makuuhuoneesta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Caitlin V. on saanut oman ohjelmansa, jossa hän opastaa pariskuntia intiimin kanssakäymisen ihmeelliseen maailmaan ja viittäytymään oikeanlaiseen tunnelmaan järisyttävien nautintojen ja paremman läheisyyden saavuttamiseksi.

Asiakkaana oleva losangelesilainen pariskunta on huolestunut, koska mies on kärsinyt jo pitkään kyvyttömyydestä makuuhuoneessa. Vaikka vaiva on tavallinen, ei siitä uskalleta aina puhua. Caitlin tietää, että sesokin erilaiset poikkeamat tai siemensyöksyn hidas saavuttaminen voi aiheuttaa ongelmia makuuhuoneen puolelle, mutta myös ihmisten itsetunnolle.

Seisokin vahvuuteen vaikuttavat monet asiat. Elintapojen ja terveyden lisäksi myös ympäristö ja olosuhteet luovat omat haasteensa. Pariskunnan mies tietää, että ongelma on hänen ajattelussaan ja sydämessään, joita hän haluaisi nyt opetella kontrolloimaan paremmin. Toisin sanoen kaikki lisähäiriötä tuottavat elementit on poistettava intiimistä kanssakäymisestä, olipa sitten kyse televisiosta tai jälkikasvusta.

Parin makuuhuonetta kuvannut kamera näyttää hyvin, mikä on yksi isoimmista häiriötekijöistä. Se on perheen koira.

– Ihan ensimmäisenä panette koiran ulos makuuhuoneesta, Caitlin V. neuvoo.