Anastasia Karanikolaou radalla – läpikuultava bileasu paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodokas somejulkkis Anastasia Karanikolaou on ollut jo vuosien ajan todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias kurvitar nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja uimapukukuvissa. Nykyisin hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan.

Tällä kertaa Stassie on kuvattu bileiltansa aikana, kun hän käyskenteli kadulla todella niukassa ja näyttävässä bileasussa. Vaalea asu osoittautui salamavalojen välkkeessä läpikuultavaksi, minkä myös hänen someseuraajansa ovat nopeasti huomanneet. Ja tuskin ovat siitä lainkaan pahoillaan.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.