Haloo Helsinki! lanseerasi oman alkoholittoman kuohuviinin

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu suomalaisyhtye Haloo Helsinki! on tuonut markkinoille oman kuohuviinin. Haloo!-niminen luomujuoma on alkoholitonta, ja se on saatavilla Alkosta tilaustuotteena.

Haloo!-kuohuviiniä kuvaillaan tyylikkään mausteiseksi, luonteikkaaksi viiniksi. Sen tuoksussa ja maussa on omenan ja vaniljan vivahteita. Kuvahkon ja mineraalisen olemuksen kerrotaan täydentyvän ryhdikkäillä kuplilla.

– Olemme saaneet kokea bändinä hienoja hetkiä 15-vuotisen uramme aikana. Nämä hetket, ja niille skoolaaminen ovat jättäneet meille ainutlaatuisia muistoja, jotka haluamme jakaa kanssasi. Onnistumiset ja unelmat ovat tärkeitä, mutta yhtä tärkeitä ovat myös ne pienemmät ja arkisemmat asiat, hetkessä eläminen ja hetkestä nauttiminen. Halusimme luoda juoman ajatuksella, että jokainen hetki on skoolaamisen arvoinen, yhtye kertoo tiedotteessa.

Haloo Helsinki! suuntaa loppuvuodesta kolme kaupunkia kattavalle jäähallikiertueelle. Yhtye esiintyy lauantaina 3. joulukuuta Turun Gatorade Centerissä, maanantaina 5. joulukuuta Tampereen Nokia Arenalla ja 17. joulukuuta Helsingin Jäähallissa.