Behati Prinsloon estoton bilekuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu laulajatähti Adam Levine sai muutama vuosi sitten vaimonsa Behati Prinsloon kanssa terveen tyttären, jonka syntyessä sekä Levine että Prinsloo itkivät. Vanhemmat nimesivät Dusty Rose Levineksi tytön, joka on sittemmin saanut myös sisaruksen. Viime aikoina julkkispari on ollut pettämishuhujen kohteena.

Nyt Behati julkaisi sosiaalisessa mediassa estottoman bilekuvan, jossa hän istuu puolialastomana vessanpöntöllä. Hänellä on kädessään viinilasi ja ilmeisesti tupakka. Mikäli vauhdikkaasta ilmeestä voidaan jotain päätellä, niin hän lienee nauttinut ennen kuvan ottamista jo hieman punaviiniä. Behati kertoo, että kyseinen bilekuva on hänen suosikkinsa.

Supermallina aiemmin työskennellyt Behati Prinsloo on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa sekä pintajulkisuudesta että sosiaalisen median kanavista, mutta nyt hän on aiheuttanut ihmetystä julkaisemallaan ruokailukuvalla. Behati nähdään nimittäin kuvassa syömässä toinen rinta paljastettua. Nännien päällä on teippiä, mutta kuva hämmentää silti kovasti.